Residus i voluminosos

Duesaigües, segons les estadístiques de SECOMSA i de l'Agència Catalana de Residus és un dels municipis de la comarca del Baix Camp que millor recicla i més consciència pren a l'hora de separar els residus correctament.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha posat en marxa diversos serveis per facilitar encara més el reciclatge diari. 

Residus diaris  Porta a Porta i deixalleria d'emergència

 

Duesaigües, a través de la societat SECOMSA, presta el servei de recollida de residus domèstics "Porta a Porta" i de reciclatge, cada dia de la setmana.

Seguint la pauta d'un calendari es recullen les restes orgàniques, els plàstics, el paper i cartro, el rebuig i les restes de tèxtil sanitari. 

Podeu conèixer el servei ampliat fent clic en aquest enllaç: "Porta a Porta"

El municipi disposa d'una mini deixalleria d'emergència per dipositar els residus.  Es troba la zona del Camp de Futbol i els contenidors estan identificats pels colors de cada franja.

A l'àrea també s'ha previst un contenidor per llençar l'oli vegetal usat. 

En aquesta àrea està totalment prohibit llençar andròmines.

 

A l'avinguda del Baix Camp i davant el restaurant Cunirri s'han instal·lat contenidors per a reciclar el vidre.

Voluminosos

 

El servei de recollida de voluminosos es dur a terme el segon dissabte de cada mes també a domicili. Els veïns han de dipositar les andròmines davant de casa seva el mateix dissabte al matí.

Si es té una gran quantitat de mobles i/o electrodomèstics s'han de dur directament a la planta de reciclatge de Botarell.

Podeu conèixer el servei ampliat fent clic en aquest enllaç: Voluminosos.

Deixalleria mòbil

 

Dos cops l'any l'Ajuntament contracta la deixalleria mòbil de SECOMSA on es poden dipositar petits electrodomèstics, piles i bateries, fluorescents, aparells electrònics, telèfons mòbils, restes de pintura, etc.

Per a l'ús diari, a l'entrada de l'Ajuntament trobareu un contenidor per a piles i bateries usades.

ANY 2023: 13 de març i 28 d'agost, durant tot el dia s'instal·larà la deixalleria mòbil a l'entrada del poble.

Roba Amiga

 

Així mateix, gràcies a un acord d'adhesió al programa Roba Amiga el municipi presta servei de recollida de roba usada que es pot dipositar al contenidor taronja de l'avinguda del Baix Camp. 

 

 

Subscriure a