12a CAMINADA NOCTURNA DE LA BARONIA D'ESCORNALBOU

10/08/2021 Medi Ambient

12a CAMINADA NOCTURNA DE LA BARONIA D'ESCORNALBOU

 

Enguany Pradell de la Teixeta pren el relleu a Vilanova d'Escornalbou i serà el punt de trobada  de la 12a Caminada Nocturna de la Baronia d'Escornalbou el dissabte, 21 d'agost, a les 21:00 h.

L'activitat està organitzada per l'Associació Esportiva Baronia d'Escornalbou amb la col·laboració directa de l'Ajuntament de Pradell de la Teixeta que han confeccionat dos circuits per escollir, adaptats a les condicions dels participants:

a/ Circuit verd o familiar (6 km 200 m D+) 

b/ Circuit vermell o tècnic (10 km 400 m D+)

Les inscripcions es poden fer per avançat a: www.tretzesports.org o bé el dia de la caminada a partir de les 19:30 h a la sortida ubicada a la Zona Esportiva - piscina municipal de Pradell de la Teixeta. El preu de la inscripció és de 6 euros per als socis de l'entitat, els federats i els menors de dotze anys i de 10 euros per a la resta de participants. 

L'entitat excursionista recorda que cal portar llanterna, cantimplora, calçat i roba adient per a caminar. Durant el recorregut s'oferiran 1 o 2 avituallaments i a l'arribada hi haurà coca amb xocolata i refrigeri. 

La caminada popular se cenyirà a totes les mesures imposades per la situació epidemiològica COVID-19. 

Per més informació podeu enviar un email a baroniaescornalbou@gmail.com.

CARTELL