TREBALLS DE REPARACIÓ I CANVI DE BOMBA AL DIPÒSIT

02/11/2021 Salut Pública

TREBALLS DE REPARACIÓ I CANVI DE BOMBA AL DIPÒSIT

 

Recentment s'han dut a terme treballs de manteniment a l'Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP) per tal de posar a punt les instal·lacions. Les feines han consistit en la substitució de la bomba de recirculació de l'aigua molt malmesa pel pas del temps i que generava constants problemes en la potabilització de l'aigua. S'ha col·locat una Bomba v-nox 304 T especial pel seu alt rendiment i funcionament i extremadament silenciosa.

També, s'ha procedit a canviar el protector de la bomba i calibrar l'equip de dosificació de clor. El condicionament de l'ETAP ha suposat una despesa de 755,22 euros.

Així mateix, està previst durant aquest mes de novembre i en compliment de la normativa vigent en Salut Pública realitzar la neteja i desinfecció del dipòsit general, una acció anual d'obligat compliment per a mantenir els estàndard òptims de salut a la xarxa d'aigua potable de Duesaigües. L'import de la neteja ascendeix a 630 euros.

Totes dues accions es justificaran com a despesa en la xarxa d'aigua potable i desinfecció d'equipaments municipals a la subvenció, en règim de concurrència competitiva, que atorga la Unitat de Medi Ambient i de Salut Pública de la Diputació per generar entorns més resilients, segurs i saludables.