TALLERS TERAPÈUTICS PER A LES EMOCIONS

17/06/2021 Actualitat

TALLERS TERAPÈUTICS PER A LES EMOCIONS

 

Maku Martin, terapeuta especialitzada en creixement personal i autoconeixement, serà l'encarregada de dirigir els tallers d'educació emocional emmarcats en el programa ludicocultural "Juliol Sensorial"presentat aquesta setmana per l'Ajuntament. 

Es coneix en al camp professional com a @MakuVital, terapeuta en psicologia del caràcter, terapeuta corporal i directora de projectes emocionals dirigits als joves. 

A Duesaigües impartirà tres tallers d'educació emocional els dissabtes del mes de juliol, a les 19:00 hores, amb els conceptes: Cos i emocions, Psicologia del caràcter i Límits.

Durant la sessió dedicada al cos i les emocions, el dissabte 10 de juliol, es treballaran les emocions bàsiques tenint en compte la postura corporal: la por, la ràbia, la tristesa i l'alegria. A través de la musicoteràpia es motivarà el moviment.

El segon taller es durà a terme el dissabte 17 de juliol i es farà èmfasi en la psicologia del caràcter. Es tracta d'una eina d'autoconeixement que ens permet conèixer les nostres debilitats i les nostres fortaleses per a millorar la nostra qualitat de vida i l'empatia amb els demés.

Per finalitzar, el dissabte 24 de juliol, "Límits" és un taller que explica com posar límits de forma efectiva i assertiva. Posar límits és necessari per determinar la nostra seguretat i la nostra autoestima.

La metodologia dels tallers integra una part de teoria i una part de dinàmica grupal amb diferents escenes terapèutiques.

Per assistir-hi cal apuntar-se abans del dia 25 de juny trucant a l'Ajuntament o a través de l'email rvalls@duesaigues.cat.

Us hi esperem!