PROGRAMA D'ACTES FESTES D'ESTIU 2023

24/07/2023 Festes

PROGRAMA D'ACTES FESTES D'ESTIU 2023

 

Ja tenim a punt el programa festiu de 2023 que engloba la Festa Major d'Agost i la Festa Major de Sant Cosme i Sant Damià, al setembre. Durant aquesta setmana es repartirà per les cases la versió impresa en la qual trobareu un gran ventall espectacles y activitats per a tots els públics, des del 3 d'agost fins al 30 de setembre.

L'agenda d'actes compta amb el suport de la Diputació de Tarragona a través de la subvenció destinada a actuacions musicals i culturals, e-Cataleg, que enguany arriba a 12.104,53 €.

La primera setmana ens centrarem en l'aniversari de la Colla Gegantera de Duesaigües "Els Cubanus" que celebra el 25è aniversari i ens sorprendran amb una festassa que inclourà cercavila de gegants, berenar i xaranga.

Com a plats forts gaudirem de l'espectacle "BALUSCA Circus", una nova manera d'expressar la realitat a través del circ, el teatre gestual i el clow. 

També, d'una estona d'humor amb l'espectacle còmic tribut al Tricicle. L'èxit està garantida per la companyia Clownic (SAC) que farà esclatar de riure a l'espectador cada pocs segons emprant el llenguatge universal del teatre de gest.

A més, prepareu-vos per a la nit del 14 d'agost! Ballarem i cantarem fins que surti el sol amb la bona música de la gran orquestra Swing Latino.

També, hem reservat una data per a la il·lusió i la màgia que aterrarà a Duesaigües de la mà del Mag Albert, il·lusionista que ens delectarà amb un espectacle musical i visual per a totes les edats.

I de cara al setembre, per amenitzar la festa de Sant Cosme i Sant Damià, comptarem amb varies propostes interessants. Mentre fent el vermut ens animarà el Grup Solimar amb el seu gran repertori de versions llatines i després de sopar no pararem de ballar amb l'actuació Carlitos Miñarro i Xavier Reyes.

Tot això pel que fa als espectacles i actuacions en viu. L'Ajuntament ha confeccionat el programa amb la col·laboració de la  CIA PA SUCAT AMB OLI i del FESTIVAL ITINERA.

Gràcies a la participació de les associacions i entitats locals el programa també està farcit d'actes més populars i socials com: el tradicional esmorzar "Apocalíptic", la festa de la cervesa, el dinar popular, el bingo, el torneig d'escacs, la Festa de l'Associació de Dones, les cucanyes infantils, el sopar de Sant Cosme i Sant Damià, entre d'altres.

I farem una menció especial a la Nit dels Talents, prevista pel dia 13 d'agost, en què les "estrelles" locals trepitjaran escenari i faran valer les seves virtuts artístiques.