FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSIQUES DEL MÓN

25/06/2021 Cultura

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSIQUES DEL MÓN

 

La primera edició del Festival de Músiques del Món Duesaigües 2021 que acompanya a l'agenda "Juliol Sensorial" aporta una nota festiva i engrescadora a l'estiu.

Es tracta d'una programació que contempla diversitat de gèneres musicals per fer un recorregut a través de ritmes coneguts internacionalment i que inclou populars versions de rock i soul, la cançó francesa, els grans hits del jazz i la cançó catalana d'ahir i d'avui.

El festival ha estat concebut per esdevenir un punt de trobada pel gaudi de la música d'arreu del món, a cel obert, entre les muntanyes de la Baronia d'Escornalbou. Tots els concerts tindran lloc a les 13:00 h a la plaça del 15 d'Agost.

Per aquesta edició inaugural es comptarà amb la presència del següents grups:

Diumenge 11 juliol

Reckless Band

-rock & soul-

Banda emblemàtica del rock barceloni amb una extensa trajectoria tant a catalunya com internacional. La seva qualitat artística els ha dut a ser teloners dels Rolling Stones als USA.

Diumenge 18 juliol

Adeline & Pierre

-la cançó francesa-

Adeline & Pierre són un duo de cantautors francesos, establerts a Barcelona des de fa deu anys. El seu repertori inclou cançons de folk acústic i de chanson française, amb algunes cançons pròpies i versions d'Edith Piaf a Zaz, passant per Francis Cabrel i Georges Brassens. Un duo de 2 veus amb 2 guitarres, Adeline i Pierre són capaços de transmetre al mateix temps dolçor i sensibilitat amb força i energia.

Diumenge 25 juliol

New Orleans Sound Project

-els grans hits del jazz de tots els temps-

Diumenge 1 d'agost

Catalunya Lírica

-la cançó catalana d'ahir i d'avui-

Cançó popular catalana i cançons d'intèrprets genuïns com Lluís Llach, Serrat, Raimon i d'altres reconeguts del panorama musical dels països catalans.

A més, de la participació de les regidories de Cultura i Festes per organitzar el festival cal destacar la col·laboració de la Diputació de Tarragona amb la convocatòria d'una subvenció específica per accions de caràcter singular.