DUESAIGÜES ESTRENA CURSA TRAIL AQUEST ESTIU

31/05/2022 Esports

DUESAIGÜES ESTRENA CURSA TRAIL AQUEST ESTIU

 

Duesaigües Trail Night serà la nova proposta del circuit Evadict Trailseries per aquest estiu, amb el suport de l’Ajuntament de Duesaigües.

Es tracta d’una cursa-caminada de muntanya el vespre del dissabte 16 de Juliol. Hi haurà tres recorreguts i fins a 4 modalitats per participar-hi.

Les modalitats de competició es divideixen en el recorregut llarg de 21 kms i puntuable per l’Evadict Trailseries i un altre d'11 kms que, a banda de puntuar pel circuit Evadict Trailseries, també ho fa per la Lliga TGN Trail.

En ambdós casos, el recorregut gaudeix de les pistes i camins de l’entorn de Duesaigües i la Baronia d’Escornalbou, destacant la Serra de Pradell i la mítica pujada al castell d’Escornalbou.

Hi haurà també la caminada d'11 kms, que comparteix el recorregut amb els corredors d’aquesta distància. I un darrer recorregut, no competitiu de 6 kms, tematitzat com Start Trail Duesaigües: es tracta d’un trail per famílies i no iniciats al trail, amb camins amples i poca dificultat tècnica, que unirà les poblacions de l’Argentera i Duesaigües.

La novetat d’aquesta cursa respecte a les altres del circuit és la nocturnitat. I és que en ple juliol, és ideal poder fer activitats semi nocturnes, ja sense la calor del dia.

Cada cursa tindrà un horari de sortida amb llum solar, però estarà calculat per tal que a mig camí hagin de fer servir el frontal o lot per poder continuar fins a meta.

La cursa Duesaigües Trail Night espera acollir prop de 300 persones entre totes les modalitats i donar continuïtat al projecte esportiu com a eina de promoció de l’entorn del municipi.

La cursa està organitzada per la secció de muntanya de l’Agrupació Cultural de Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime Events i amb el suport de l’Ajuntament de Duesaigües.

Les INSCRIPCIONS estan obertes al següent link.  https://www.naturetime.es/duesaigues-trail-2/

i a les tendes DECATHLON de Vila-seca, Reus i Tarragona.