1R RAL·LISPRINT VILANOVA D'ESCORNALBOU

22/09/2021 Actualitat

1R RAL·LISPRINT VILANOVA D'ESCORNALBOU

 

El dissabte 2 d'octubre es disputarà el 1r Ral·lisprint Vilanova d’Escornalbou del campionat de ral·lisprints de Catalunya i organitzat per L’Escuderia Costa Daurada. La prova serà puntuable pel certamen "IX CHALLENGE INTERCOMARQUES REGULARITAT CLÀSSICS”. Està previst que hi participin, com a màxim, una seixantena de vehicles. 

D'aquesta manera, el club esportiu enceta temporada amb una prova de regularitat que es recorrerà per la zona de les muntanyes de Tarragona i passarà pel terme de Duesaigües en diferents itineraris.

Desenvolupament de la prova

La prova no comporta afectacions ni talls al trànsit. Consistirà en una etapa amb un recorregut de 137,28 kms., dividit en 2 seccions i 10 sectors, amb un total de 89,43 kms. de regularitat que equivalen al 65,14%  a una mitjana inferior a 50 km./h, a efectuar per carreteres obertes al trànsit, per la qual cosa els participants hauran de respectar en tot moment les Normes del Codi de Circulació i evitar dificultar o obstaculitzar la circulació de la resta d’usuaris de les vies públiques.

Club Esportiu Escuderia Costa Daurada

És una entitat esportiva catalana dedicada a l’automobilisme que fou fundada el 1985 a Tarragona com a continuació de la Valls Racing Motor. Organitza el Ral·l La Pineda Platja i també el Ral·li Ciutat de Valls puntuables per al Campionat de Catalunya.

Horaris i itineraris

/sites/duesaigues/files/recursos/documents/itinerari_i_challenge_vilanova_21_v2.pdf

/sites/duesaigues/files/recursos/documents/mapa_general_i_challenge_vilanova_21_v2.pdf

/sites/duesaigues/files/recursos/documents/mapa-ubicacio-vilanova-v1.pdf